Nu öppnar GT30, vår kontorsklubb på Grev Turegatan

Vad händer om man placerar 100 tillväxtföretag i ett gammalt bankpalats och adderar ett hantverksbageri, ett gym, coworkingytor och kontor, en poddstudio, cykelverkstad, färgstarka mötesrum, Sveriges bästa bartender och en stjärnkrögare? Det var den frågan vi ställde oss när vi började bygga på GT30. Två år har gått sedan dess, och nu slår vi äntligen upp portarna för 8500 m2 kontorsklubb på ett av Stockholms bästa lägen.

GT30 Grev Ture Konferensrum

GT30s medlemmar är tillväxtföretag och entreprenörer, och projektet bygger på idén om att en öppen och inkluderande miljö främjar kreativitet och affärer. Våra medlemmar är allt från författare till affärsänglar, entreprenörer till jurister och uppfinnare till filmskapare, och varje månad har vi events såsom föreläsningar, yoga, gemensamma frukostar och nätverksträffar. Mötesrum som du kan boka externt har vi också, och vi har allt i från eventytor i underjorden till ett auditorium på 120 personer till mindre mötesrum för en intervju.

Vi öppnade 1 mars 2017, och till sommaren kommer också innergården att öppna med pingisbord, utekontor, minipark och utegym. Välkommen förbi och kika och få en spontanvisning. Vi finns i receptionen 07.30 – 20 på vardagarna!

Läs mer om oss i Dagens Industri eller gå direkt till GT30.se för att bli medlem eller boka ett rum.

 

 

Dagmar Sample Sale

dagmar

Sätt en notis i kalendern och förbered dig för en fantastisk möjlighet att utöka höstgarderoben när House Of Dagmar kommer till GT30. Detta är också en unik möjlighet för dig som inte är medlem att titta in till oss och uppleva GT30 på plats.

Exklusiv utförsäljning av tidigare kollektioner och provplagg.
Upp till 70% rabatt. Vi tar kort och kontanter

Öppettider
Ons 26/10 – 07:00-20:00
Tors 27/10 – 07:00-20:00

Open House Stockholm

openhouse

Till helgen är det dags för den internationella festivalen Open House Stockholm 7-8 okt där allmänheten bjuds in till gratis guidade visningar av stadens mest spännande byggnader och platser.
För oss på Summit känns det fantastiskt kul att vi finns med på tre av de platser som öppnas upp för allmänheten – DN Skrapan, Hötorgshusen och det länken här nedan visar vårt vackra T-House.
Välkomna på guidad visning eller bara slink in och njut av vacker arkitektur!

Är du vår nya kollega?

jobbanso%cc%88kan

Nu söker vi fler fantastiska kollegor i Stockholm!
Vill du jobba i en miljö där vi tror att allt är möjligt, där du är den som gör det möjligt?

Vi söker dig som vill vara med och påverka hur den moderna citymänniskan arbetar – är det du?
Hör av dig med din ansökan till vår General Manager, Niina Reinikainen – niina.reinikainen@summit.se

Aska i Stockholm

aska

Vi älskar när det händer kul grejer i Stockholm och framförallt när det har med mat att göra. Våra vänner på Popupsthlm har vid flera tillfällen levererat makalösa matupplevelser i form av pop up restauranger.

Nu är det dags igen och den här gången flygs Fredrik Berselius in från New York och hans stjärnrestaurang Aska får husera på Rosendals Trädgård under två kvällar. Biljetter släpps imorgon och vi vågar säga att det här är något du absolut inte vill missa!

Nya bilder på vårt Penthouse

summit-hitec-67992xx

Nya bilder från vårt penthouse högst upp och mitt på Hötorget finns nu uppe på vår site och du hittar dom direkt genom att klicka här
Behöver du komma från kollegorna en timma eller känner att det här med att jobba runt på olika caféer inte är något för dig – kolla vår work lounge och jobba med Stockholms bästa utsikt, en timma, en dag, en vecka, en månad – ja, du har förstått att det här är lite för bra för att missa.

Vill du ha världens roligaste jobb?

annons

Har du läst nya numret av Resumé? Kul, du missade väl inte vår annons på baksidan där vi berättar hur du kan få världens roligaste jobb redan i Oktober? Köp tidningen eller låna den av en kompis NU!

Eller, så klickar du bara på bilden här, läser annonsen och skickar ett mail med din ansökan på stört…

Teatern under bron

teaternunderbron

Nu på fredag är det dags för Teatern under bron att köra sin första föreställning Vapenvila med manus av Fredrik Virtanen, regi av Sofi Ledarp, musik av Theodor Arvidsson Kylin och allt är framfört solo av Rennie Mirro.

Extra glada är vi förstås över att mycket av planerandet och arbetet bakom detta har skett hos oss på Summit.

Missa inte denna magiska föreställning som utspelas på en plats vi länge önskat ska komma till liv!

A Days March – Pop Up Shop

partnersida-adaysmarch-580X350

Passa på att fynda den där snygga skjortan nu under sista dagen av Pop Up butiken med A Days March på Summit Tidningshuset. Bra rabatt, snygga grejer och sommaren är räddad!

Back to menu